Στα χνάρια Πάγκαλου η Φλέσσα: “Τα παιδιά στα Τέμπη τα σκοτώσαμε όλοι και όλες μαζί”!

Η αλήθεια που δε μας λέει η θεούσα της ΝΔ είναι ότι όσο διαχέεται η ευθύνη “σε όλους” τόσο λίγότερο πέφτει στους ώμους των πραγματικών υπεύθυνων καραμανλήδων και μητσοτάκηδων…

Τουλάχιστον προβληματικές και προσβλητικές δηλώσεις που θα συζητηθούν έκανε η υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία για τις ευρωεκλογές, στην προσπάθειά της να κρύψει τις ευθύνες της κυβέρνησης Μητσοτάκη για το έγκλημα των Τεμπών.

Μιλώντας σε εκδήλωσή της στον σύλλογο ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας στις 14 Απριλίου, η Βίκυ Φλέσσα επιχείρησε να μιλήσει για τις διαχρονικές παθογένειες του ελληνικού κράτους και να ξεπλύνει παράλληλα την γαλάζια κυβέρνηση για τη σιδηροδρομική τραγωδία με τους τουλάχιστον 57 νεκρούς.

Σε ένα σημείο της ομιλίας της ανέφερε για τα Τέμπη «Το κράτος όλο νοσεί. Τα παιδιά τα σκοτώσαμε όλοι και όλες μαζί. Αυτή είναι η γνώμη μου» και στη συνέχεια έβαλε και ολίγη από Μάτι για να μετριάσει τις επικείμενες αντιδράσεις. 

Η δήλωσή της συνολικά ήταν «Το κράτος όλο νοσεί. Τα παιδιά τα σκοτώσαμε όλοι και όλες μαζί. Αυτή είναι η γνώμη μου. Όπως και στο Μάτι τους κάψαμε όλοι και όλες μαζί. Δεν έχει σχέση με κανένα πρωθυπουργό και καμία κυβέρνηση».

Η κα Φλέσσα, δηλαδή, καταφεύγει στη γνωστή λογική του «μαζί τα φάγαμε» που είχε εκστομίσει κάποτε ο Θεόδωρος Πάγκαλος προκειμένου να δικαιλογήσει τη μνημονιακή λαίλαπα. 

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί